7 VIDEO LEKCIÍ ZDARMA

Každý deň získajte 1 video. Začnite sledovať prvé video s radami na chudnutie ešte dnes.

Zadajte svoje krstné meno a vašu e-mailovú adresu a my vám KAŽDÝ deň počas 7 dní pošleme na uvedený e-mail 1 VIDEO LECKIU CHUDNUTIA, ktorá vám obráti TOTÁLNE naruby všetko, čo ste doteraz o chudnutí vedeli.

Ochrana osobných údajov

Máme radosť z vašej návštevy našich stránok.

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašími osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požidanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Cookies

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie navštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Návštevou našich webových stránok s nastavením prehliadača nastaveným na cookies, automaticky súhlasíte s použitím cookies a iných technológií na našich webových stránkach.

Ak nesúhlasíte s použitím cookies na našich stránkach,  deaktivujte prijatie cookies zmenou nastavení Vášho prehliadača (informáciu, ako vypnúť cookies na vašom prehliadači nájdete napríklad na stránke www.aboutcookies.org).

Na čo tieto informácie používame?

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby
  • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nidky predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.
  • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

Ste v bezpečí

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na skola@skolachudnutia.sk. Ďakujeme :)

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.2.2014

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.

Slávka a Erik Hoffmannovci
Naturka, s.r.o.
Furčianska 52
040 14 Košice
Slovakia

Web: http://www.skolachudnutia.sk
Email: skola@skolachudnutia.sk

Ďalšie kontaktné informácie

Povedali o nás

"...prečo som sa rozhodla vstúpiť do Školy Chudnutia PREMIUM? Ja neviem prečo som sa tak rozhodla, riadila som sa pocitom - toto je to čo chcem.

Chudlo sa mi veľmi jednoducho. Šlo to ako po masle. Najviac mi pomohla Technika 80/20 a štart/stop. Schudla som 12 kg a vyše 50 cm. Teraz sa cítim skvelo, lebo si váhu držím a to je už fakt dlho. Začala som v roku 2013. So školou chudnutia to jednoducho môže byť na trvalo, vo forme a bez nadváhy."

Marta Morvai (schudla 12 kg a 50 cm) absolventka kurzu Škola Chudnutia PREMIUM
sipka 1.png

7-DŇOVÝ KURZ
CHUDNUTIA

>> ZDARMA <<

Pozrite si videá, ktoré vám konečne odhalia tajomstvá účinného chudnutia bez hladoviek, diét a počítania kalórií. 7 dní, ktoré prevrátia naruby všetko to, čo ste si o chudnutí mysleli.

Nižšie kliknite na tlačítko SPUSTIŤ PRVÉ VIDEO, zadajte svoje meno a e-mail a každý deň počas nasledujúcich 7 dní vám príde na váš e-mail 1 video ZDARMA.

sipka2.jpg

Pozri si prvé
video zo 7-dňového
kurzu ZDARMA

"...so Školou Chudnutia sa chudlo ľahšie, pri stravovaní bol široký výber potravín. Páčilo sa mi hlavne to, že dopoludnia si môžem dať sacharidy v podobe celoz. rožka a pod. Celkovo som schudla 8 kg, mám lepšiu vitalitu, ohybnosť, viac sa pohybujem v prírode. Zdravšie sa stravuje aj moja rodina, cítim sa vitálne a komfortnejšie. A čo by som odkázala ľuďom, ktorí chcú schudnúť? Treba začať, určite to prinesie pozitívnu skúsenosť do života."

Eva Fečiková (schudla 8 kg) absolventka kurzu Škola Chudnutia PREMIUM

Vezmite si zdarma svojich 7 VIDEO LEKCIÍ hneď teraz:

Zadajte svoje krstné meno a váš e-mail a my vám KAŽDÝ deň počas 7 dní pošleme na uvedený e-mail 1 VIDEO lekciu chudnutia, ktorá vám obráti TOTÁLNE naruby všetko, čo ste doteraz o chudnutí vedeli: