7 VIDEO LEKCIÍ ZDARMA

Každý deň získajte 1 video. Začnite sledovať prvé video s radami na chudnutie ešte dnes.

Zadajte svoje krstné meno a vašu e-mailovú adresu a my vám KAŽDÝ deň počas 7 dní pošleme na uvedený e-mail 1 VIDEO LECKIU CHUDNUTIA, ktorá vám obráti TOTÁLNE naruby všetko, čo ste doteraz o chudnutí vedeli.

Cookies Politika

  1. Obchodná spoločnosť Naturka, s.r.o., Hraničná 2, 040 17 Košice, obchodná spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, v oddieli Sro, vo vložke číslo 29619/V, ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke známe koláčiky = súbory cookies. Tie sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webu ako je napr. prispôsobenie zobrazenia webovej stránky skolachudnutia.sk.

  2. A preto cookies na účely ochrany osobných údajov môžeme rozdeliť do dvoch skupín:

  1. Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky a pod.) -  sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.

  2. Cookies cielenej reklamy - spracovávané na základe vášho súhlasu.

  1. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google alebo Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.

  2. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu = stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Prevádzkovateľ webu Naturka, s.r.o., Hraničná 2, 040 17 Košice, obchodná spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, v oddieli Sro, vo vložke číslo 29619/V ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama).” Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to ak zmeníte nastavenia vami používaného internetového prehliadača.

  3. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics; prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

  4. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.

  5. Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie či opravu;

  • žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavka nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;

  • v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na nás - kontaktná osoba: Slávka Hoffmannová - e-mail: skola@skolachudnutia.sk; alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

  • viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.

  • Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke skolachudnutia.sk nasledujúce súbory cookies.

​​​​​​​Cookie Typ

Názov

Účel

Doba spracovania

​​​​​​​Cookies tretích strán

Google Analytics

Získanie štatistických informácií

Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do ostránenia informácií (napr. cez delete cache)

​​​​​​​Cookies tretích strán

Google Adwords

Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

540 dní

​​​​​​​Cookies tretích strán

Facebook

Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

180 dní

Povedali o nás

"...prečo som sa rozhodla vstúpiť do Školy Chudnutia PREMIUM? Ja neviem prečo som sa tak rozhodla, riadila som sa pocitom - toto je to čo chcem.

Chudlo sa mi veľmi jednoducho. Šlo to ako po masle. Najviac mi pomohla Technika 80/20 a štart/stop. Schudla som 12 kg a vyše 50 cm. Teraz sa cítim skvelo, lebo si váhu držím a to je už fakt dlho. Začala som v roku 2013. So školou chudnutia to jednoducho môže byť na trvalo, vo forme a bez nadváhy."

Marta Morvai (schudla 12 kg a 50 cm) absolventka kurzu Škola Chudnutia PREMIUM
sipka 1.png

7-DŇOVÝ KURZ
CHUDNUTIA

>> ZDARMA <<

Pozrite si videá, ktoré vám konečne odhalia tajomstvá účinného chudnutia bez hladoviek, diét a počítania kalórií. 7 dní, ktoré prevrátia naruby všetko to, čo ste si o chudnutí mysleli.

Nižšie kliknite na tlačítko SPUSTIŤ PRVÉ VIDEO, zadajte svoje meno a e-mail a každý deň počas nasledujúcich 7 dní vám príde na váš e-mail 1 video ZDARMA.

sipka2.jpg

Pozri si prvé
video zo 7-dňového
kurzu ZDARMA

"...so Školou Chudnutia sa chudlo ľahšie, pri stravovaní bol široký výber potravín. Páčilo sa mi hlavne to, že dopoludnia si môžem dať sacharidy v podobe celoz. rožka a pod. Celkovo som schudla 8 kg, mám lepšiu vitalitu, ohybnosť, viac sa pohybujem v prírode. Zdravšie sa stravuje aj moja rodina, cítim sa vitálne a komfortnejšie. A čo by som odkázala ľuďom, ktorí chcú schudnúť? Treba začať, určite to prinesie pozitívnu skúsenosť do života."

Eva Fečiková (schudla 8 kg) absolventka kurzu Škola Chudnutia PREMIUM

Vezmite si zdarma svojich 7 VIDEO LEKCIÍ hneď teraz:

Zadajte svoje krstné meno a váš e-mail a my vám KAŽDÝ deň počas 7 dní pošleme na uvedený e-mail 1 VIDEO lekciu chudnutia, ktorá vám obráti TOTÁLNE naruby všetko, čo ste doteraz o chudnutí vedeli:

Prevádzkovateľ webu Naturka, s.r.o., Hraničná 2, 040 17 Košice, obchodná spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice I, v oddieli Sro, vo vložke číslo 29619/V ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama).